Rezervni deli

IVECO rezervni deli


Zelo pomemben del ponudbe storitev v DUALIS d.o.o. je tudi širok izbor rezervnih delov IVECO, komponent in opreme, kot so dodatni prtljažniki, hladilniki za pijačo, sedeži, grelniki, itd., s čimer zagotavljamo hitro oskrbo servisnim delavnicam in ostalim kupcem.


Utečeno poslovanje s IVECO-m in drugimi dobavitelji nam omogoča zelo kratek reakcijski čas za dobavo kritičnih rezervnih delov. Hitra dostava kateregakoli rezervnega dela po vsej Evropi.


Samo originalni rezervni deli IVECO lahko zagotovijo enako delovanje in učinek kot deli pri prvi vgradnji! Originalni rezervni deli Iveco so rezultat raziskovanja in izbiranja najboljšega industrijskega partnerja; njihova kakovost je zagotovljena z uspešno opravljenimi testi in preizkusi zanesljivosti skozi celotno produktivno fazo.


 
Rezervni deli

 

Zraven originalnih rezervnih delov IVECO vam nudimo tudi različne komponente za vaša vozila kot so: sistemi dodatnega ogrevanja in hlajenja, dodatne zračne blazine in vzmeti,…


Ponujamo vam visokokakovostna motorna olja URANIA, ki zagotavljajo boljšo zmogljivost, daljšo življenjsko dobo in nižjo porabo goriva. Urania je motorno olje, ki ga priporoča IVECO!


 
Motorna olja

 

Pišite nam


Vas zanima več o naši ponudbi. Pokličite nas na +386 (0)2 46 00 322 ali nam pišite na info@dualis.si ali izpolnite spodnji obrazec:Kontaktirajte nas


DUALIS d.o.o.


Cesta k Tamu 24,
2000 Maribor, Slovenia
  

+386 (0) 2 46 00 322
  

+386 (0) 2 46 00 321
  

info@dualis.si